Директорът на СДВР награди победителите в столичния конкурс за рисунка на тема „Аз и детското полицейско управление“

Инициативата е част от дейностите, включени в стартиралата миналата година програма „Детско полицейско управление”

„Картините ви са чудесни, скъпи „колеги“, и наградите ви – напълно заслужени. Бъдете здрави, вдъхновени и усмихнати!”. С тези думи директорът на СДВР старши комисар Младен Маринов приветства участниците в конкурса за рисунка на тема „Аз и детското полицейско управление“. Той се проведе на градско ниво като част от дейностите, включени в програмата „Детско полицейско управление”. Участваха творенията на децата, спечелили първо, второ и трето място на конкурсите, проведени на местно ниво от откритите на територията на столицата 11 детски полицейски управления.
Наградените творби в различните категории бяха обявени от Ирена Димитрова от Столичната община. Старши комисар Маринов връчи награди на авторите на четирите рисунки, класирани на първо място. Те бяха определени от жури в състав: Момчил Илиев – преподавател в Националното училище по изящни изкуства, Ирена Димитрова – директор на Дирекция „Превенция, интеграция, спорт и туризъм” към Столичната община, и Виолета Аланджийска – началник на група „Детска престъпност” при СДВР и областен координатор по превантивната програма. Финалистите ще участват в националния конкурс за рисунка на същата тема.
Всички участници в конкурса бяха отличени с грамоти, които получиха от заместник-директорите на столичната дирекция – старши комисар Антон Златанов и старши комисар Борислав Борисов, и заместник-кметовете на Столичната община д-р Тодор Чобанов и Дончо Барбалов.

111333

555222666

444